SOMFY HEADQUARTERS

YEAR:

SIZE:

PROGRAM:

LOCATION:

CLIENT:

TYPE:

TEAM:

2011

75 m²

Office Renovation

Shanghai, China

Eddy Huang

Commission - Completed 2011

Andrei Zerebecky, Lukasz Kos

Let there be light in the Somfy office reception area. Glorifying light, shadow, mass, and surface, this renovation plays on the functions of Somfy’s product line of automated light control systems. Surfaces push and pull, lift and recede to allow natural light and concealed LED strips to illuminate the space. The undulating surfaces act as three dimensional canvases for the play of light and shadow.

JOIN US:

Email: info@zerebecky.com

1315 Yuyuan Road, #6-301

Shanghai, China

200050

© 2018 by Zerebecky Group Ltd.

CONTACT US:

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle